„Vrednic eşti, Doamne şi Dumnezeul nostru, să primeşti slava, cinstea şi puterea, căci Tu ai făcut toate lucrurile şi prin voia Ta stau în fiinţă şi au fost făcute!“ [Apocalipsa 4:11]

Ce minunată este creația lui Dumnezeu, cât de complexă și plină de taine! O lume care încă nu și-a arătat toate secretele și ale căror destăinuire se află doar la Tatăl! Și când te gândești că toate stau în voia Sa! Aceasta e o temă centrală de-alungul întregii Biblii, fiind practic motorul întregii creații și determinantul tuturor vieților noastre.

Astfel, cum să nu fie El vrednic de laudă, când prin voința și puterile Sale stau și au fost înfăptuite toate lucrurile? Voința are putere creatoare, motiv pentru care Dumnezeu ne-a dăruit inclusiv nouă voință! Voința lui Dumnezeu este cea care ține lumea, iar voința noastră este cea care ne ține nouă viața! Prin ea ne vom găsi viața sau o vom pierde; ea va fi cea care te apropia sau depărta de El!

Fii astfel plin de voință și plin de El, căci prin El ai primit voința salvatoare sau cea care te va condamna, libertatea ta de a alege. Vrednic ești de laudă, Doamne, prin a cărui voință și puteri a luat naștere această lume!

Comments

comments