După un timp de ‘pauză’, am spus da ideii de a scrie un articol, dar nu credeam că va fi atât de solicitant. Aşa e şi în viaţă… câteodată ai vrea să spui o mie de cuvinte… şi totuşi, nu poţi lega zece, sau două…

Azi, voiam doar să-ţi amintesc că eşti valoros! Da, tu eşti valoros! Şi nu de la sine eşti tu valoros, ci pentru că valoarea și importanța ți-au fost date de Cineva. Preţul plătit pentru tine depăşeşte limita înţelegerii. Şi, da, el a fost deja plătit!

Fiecare a fost creat în mod unic şi un rol are fiecare. Nu două-trei, cum se încearcă de atâtea ori să se joace. Care e scopul tău? Ce vis ai? Găseşte-l şi caută să îl împlineşti cu tot ceea ce eşti! Doar aşa merită trăită viaţa. Orice alt mod de a trăi e o cale sigură spre dezamăgiri, tristeţi, neîmpliniri. Şi fii serios în ceea ce faci. Şi sincer cu tine însuţi. Nu lăsa timpul să treacă în zadar. Nu lăsa nepăsarea şi adormirea să-şi facă loc în viaţa ta. Şi nu încerca să trăieşti pentru a avea, a impresiona, pentru a-ţi fie ţie bine.

Ce îţi mai lipseşte pentru a trăi pentru El? Sau, cu ce împlinire lumească crezi că ai putea compara dragostea ce ţi-a fost oferită? Orice ai primit, orice posesiune materială nu îţi măresc valoarea… Oricum, nu ai nimic, dacă nu Îl ai pe El. Şi nu oamenii ar trebui să îţi ofere ţie importanţă. Unii o fac, alţii, nu. Dar tot atât de valoros eşti, fie că ai 50 de prieteni, fie că ai 5.

Prin urmare, acolo unde eşti azi, să nu uiţi că eşti valoros, ai un scop, poţi să schimbi în bine locul în care ai fost pus, poţi încuraja, poţi fi un bun prieten… Trebuie doar să fii disponibil şi să înţelegi dragostea Lui, s-o cunoşti. Şi trebuie să trăieşti pentru Cel ce te-a iubit şi ţi-a dat valoare! Azi, şi cât timp a mai rămas.

Însemni mult şi ai fost iubit mult.

Comments

comments