Cu toții suntem în căutarea unei vieți care să ne aducă implinire și fericire, de aceea încercăm diferite metode de a ne îmbunătăți pe plan relațional sau financiar crezând că aceste lucruri exterioare ne vor aduce fericirea mult dorită.

O mică poveste spune că o femeie a cărei soț murise a fost vizitată de un fost prieten de al lui. Acesta îi spune să meargă până în beci deoarece acolo va găsi ceva. Văduva a făcut întocmai și spre surprinderea ei, în colțul beciului era un mic cufăr pe care nu-l mai văzuse niciodată. Fostul prieten al soțului i-a spus că „acest cufăr ți l-a lăsat soțul tău înainte să moară”, iar ea a început să plângă deoarece în tot acest timp cufărul se afla în casă fără ca ea să fie conștientă de el.

La fel ca și în această poveste, există un cufăr în fiecare dintre noi, dar noi ne petrecem viața crezând că fericirea poate fi adusă de lucrurile din exterior. Există un citat celebru care deține foarte mult adevăr și spune așa: „cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie, cu bani pe care nu îi avem ca să impresionăm oameni care nu ne plac”.

În fiecare dintre noi există un cufăr care așteaptă să fie deschis, în el vei găsi tot ce îți dorești și tot ce are Dumnezeu să îți ofere ca să trăiești o viață fericită și plină de împliniri. Restul lucrurilor sunt trecătoare, iar satisfacția lor este una superficială. Tu ce preferi, o viață plină de fericire eternă sau ultimul model de iPhone?

Sursă foto: aici

Comments

comments