text de Julia Ghiurău

Săptămâna trecută, vineri, am avut onoarea de a sta încă o dată în prezența lui Dumnezeu la o seară de tineret extraordinară.

La început am avut parte de niste sandvișuri gustoase la pachet cu vorbe de încurajare. Crina ne-a adus apoi aminte de păcatul lăcomiei care e definit de Scriptură drept idolatrie. Așa că ne-a îndemnat să fim mulțumitori de tot ceea ce avem.

I-am cântat Dumnezeului care le știe pe toate și ne-am înălțat mâinile în fața Tatălui nostru care locuiește din cer și ne iubește atât de mult.

Julia ne-a vorbit apoi despre cum sufletul nostru vechi a fost răstignit pe cruce acolo, iar mai apoi a fost pus sub pământ pentru ca să nu mai poată vorbi, să nu mai aibă nici un cuvânt de spus. Firea noastră a fost îngropată, deci azi trăim doar după voia Domnului, doar pe urmele lui Isus Hristos, alături de un ajutor divin din partea Duhului Sfânt. Haideți să trăim după exemplul suprem, Isus Hristos.

Predica a avut ca bază versetele biblice asemănătoare: Ieremia 5:1, Ezechiel 22:30. În versetele respective se vorbește despre căutarea Domnului a unui om de care să se folosescă Dumnezeu. Dorel Toma ne-a povestit despre începuturile lui de păstor și cum aceste versete l-au întors la Domnul. El și-a început lucrarea în Dobrogea, mai exact Mangalia. A fost disponibil.

El ne-a îndemnat să fim noi oamenii aceia care să fie disponibili pentru El, cei care stau în spărtură. Dar cum trebuie să fie omul de care are nevoie Domnul? El se folosește doar de robii Lui. În relația cu Dumnezeu nu există jumătăți de măsură, El se folosește doar de oameni dedicați 100%. Dumnezeu nu caută oameni perfecți, ci doar o inimă simplă, nu o vedetă.

DUMNEZEU VREA SĂ FOLOSEASCĂ PE FIECARE! SUNTEM NOI GATA,   DISPONIBILI ȘI 100% PENTRU EL?

Galerie foto: Marius Bulzan

Comments

comments