text de Dodi Mascaș

Iată că și în această vineri am avut parte de prezența lui Dumnezeu și de un timp binecuvântat.

Deși nu a fost un program încărcat, am început cu un timp de părtășie la un sandviș și suc, iar mai apoi L-am lăudat pe Domnul în închinare.

Dodi ne-a spus câteva gânduri din citirea zilnică. Mai exact din Marcu 6:14-16 și ne-a îndemnat ca, la fel ca Ioan Botezătorul, să fim mai mult ca Isus, ca lumea să Îl vadă pe El în noi. Să fim altfel, oameni cu caracter, o voce și un ecou. Și să nu tăcem, pierduți în mulțime, ci lumea să știe cine suntem noi în Hristos.

Apoi am fost binecuvântați să o avem alături de noi pe Bea Rusu, o tânără cu o sete după Dumnezeu și după Cuvântul Său. Ea ne-a vorbit despre Biblie, despre proveniența ei, istorie, felul în care a fost scrisă, aducând argumente care să susțină autenticitatea ei. 2 Timotei 3 cu 16  “Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire.” Deși  a fost scrisă cu mii de ani în urmă, Biblia este actuală. Am fost îndemnați să o citim, crezând că este un cuvânt pentru noi fiecare, personal, prin care Dumnezeu ne vorbeste de fiecare dată, indiferent de problemele cu care ne confruntăm sau de răspunsurile pe care le căutăm. Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu și are putere și astăzi. Mai apoi, Bea și mama ei, ne-a surprins plăcut, răspunzând la unele întrebări și curiozități ale noastre.

Una peste alta, am avut un timp extraordinar împreună, și la fel ca în fiecare vineri, am fost binecuvântați să participăm la încă o seară de tineret.

Comments

comments