text de Julia Ghiurău

Vinerea care a tecut, la tineret, înainte de hrana spirituală din belşug, am avut privilegiul de a savura niște sandvişuri delicioase. Beni ne-a spus apoi despre Dumnezeul nostru drept, care în dreptatea Sa poate fi furios pe încălcarea poruncilor Sale. Închinarea nu este doar cântare ci este şi atitudinea de ascultare a oamenilor care vorbesc fie prin mărturie sau îndemn.

Apoi, a urmat timpulde laudă şi închinare (cu Vlad, Louis, Lala, Beni, Timi, Bolo, Claudiu, Anda, Georgia, Debora, Ştefi), în care am proclamat gloria Lui şi am promis Domnului că vom lupta indifirent de împrejurări, iar Claudiu ne-a îndemnat să ne rugăm să ne crească credința. Lupta cea mai grea se dă afară, nu când suntem împreună, spunea Tibi, şi trebuie să nu încetăm să ducem lupta cea bună, având o atitudine de smerenie.

În momentele dificile se vede adevărata inimă de credincios, de aceea Domnul te trece câteodată prin aceiaşi înceracare, prin domeniul în care suntem vulnerabil, pentru ca într-un final sa izbutim şi să ieşim victorioşi. Cu aceste vorbe ne-a încurajat Eunice.

Alex T. Ne-a vorbit despre „Chestii sănătoase/nesănătoase”. 5 dintre acestea au fost: 1.Grăsimile ard grasimi (le poti extrage din seminte, fructe oleageinoase, ananas, avocado) 2.Un program pe nume HIT te ajuta să slabeşti arzând grăsimi timp de 48 h. 3.O greşeală mare : mesele mici şi dese(duc la diabet de tip 2). 4.Nu mai fi stresat (provoaca poftă de mâncare ). 5.Mănâncă încet (Creierul tău îşi dă seama că mănâncă dupa 20 de min de la începutul mesei).

Am ascultat o mărturisire spusă de Lala: Dumnezeu vorbeşte în mod personal, din Biblie, și pe timp de noapte. El spunea că nu trebuie să trăim după îndemnurile firii pământeşt fiindcă este moarte, dar dacă traieşti după îndemnurie Duhului Sfânt vei avea viaţă. (Romani 8:5)

La audiţie, unii dintre tinerii binecuvântaţi cu un talant de preţ (Vlad, Beni, Alex, Iulia, Roxi), ne-au îndemnat să fim cu Isus mereu pentru ca nu va fi greu dacă vom sta lângă EL.

Apoi a urmat mesajul ,,PREŢUL INDIFERENŢEI”, iar Florin Bercheş a pornitde la pilda bogatului nemilostiv. Ne-a reaminti că fiecare dintre noi avem un preţ de plătit indiferent dacă facem ceva sau nu facem nimic. Avem in viaţa noastră două mari etape : viaţa de pe pământ si viaţa de apoi. Viaţa noastră este scurtă, iar noi alegem unde vrem să intrăm în etapa a doua. Nu fi indiferent, poate şi tu ai un Lazăr primprejurul tău. Tu ai cel mai important lucru, EVANGHELIA, ce alegi să faci cu ea?

*dacă aţi obsevat, toţi care au slujit vineri s-au bazat pe aceeaşi idee: Nu fi indiferent şi bazează-te pe Isus !!!

Ne vedem vinerea viitoare la concert!

Galerie foto: Marius Bulzan

Comments

comments