Leviticul 23:2 – „Vorbeşte copiilor lui Israel şi spune-le: „Iată sărbătorile Domnului, pe care le veţi vesti ca adunări sfinte, iată sărbătorile Mele…”

 

Mai știm sărbători? Parcă de multe ori suntem încorsetați între anumite tradiții și acea stare cu care am fost creați de a celebra, de a ne bucura. Sigur, dintr-o anumită precauție, să nu fim înțeleși greșit sau chiar falsă smerenie am căzut în extrema „înghețului”. Cealaltă extremă este că ajungem să depășim prin ce facem ideea de sărbătoare lăsată de El. Și uite așa ne plimbăm dintr-o extremă în alta.

Este timpul să sărbătorești; pentru că sărbătoarea își are locul ei. A fost creată de Domnul pentru că aceasta dezvoltă o relație specială dintre noi și El. Vedem că sărbătoarea poruncită de El este legată cumva de ce-a făcut El în viața poporului: eliberarea, iertarea, roada pământului etc. Dacă în aglomerația acestei vieți nu știi să te oprești ca să-L sărbătorești pe El, să recunoști Cine este El și ce-a făcut El pentru tine, atunci n-are rost! Și tot pentru că-i aglomerație, asigură-te că sărbătorești „sărbătorile Lui”!

Comments

comments