Încă de la începutul lunii decembrie, oamenii încep se pregătească de sărbătoare. Fiecare, cu micile lui tradiţii, încearcă cuprindă esenţa unei sărbători care ne-a fost oferită nouă.
Pentru mine, Crăciunul este dovada inimii de Tată a lui Dumnezeu. O inimă care a ales jertfească totul pentru ca eu am parte de pace.

Crăciunul e momentul măreţ în care se naşte promisiunea unei căi deschise spre cer şi mi se permite am speranţă. Chiar dacă trăiesc într-o lume unde domneşte deznădejdea, uit la Pruncul nou-născut şi mi se linişteşte sufletul. Pot privesc disperarea în care se învăluie această lume şi am îndrăzneala fiu fericită, lupt pentru cei care încă sunt robiţi de ea.

Dumnezeu Îşi arată dragostea prin faptul Şi-a trimis Fiul pentru mine. Şi astfel, eu pot am pacea deplină pentru El a făcut posibil ca eu -L numesc Tată.

Aceasta este semnificaţia Crăciunului pentru mine, şi rămân uimită gândindu la generozitatea lui Dumnezeu. Nicio tradiţie nu reuşeşte -i cuprindă esenţa, pentru sărbătoarea se în inimile noastre. O sărbătoare dăruită omenirii, şi ce dar minunat!

Hristos s-a născut!

Sursa foto, aici.

Comments

comments