“Dacă nu ai încredere, ai pierdut deja bătălia.” Bill Cosby

Încrederea, un lucru atât de dezbătut și totuși atât de sensibil. Aceasta nu se câștigă ușor, ci în timp, și pentru a ajunge să o dobândești trebuie să te străduiești poate mai mult decât o faci acum.
Nu poți pretinde ca cei de lângă tine să se deschidă față de tine dacă tu nu o faci mai niciodată. Încrederea se câștigă în etape, și asta înseamnă că nu vine toată odată.
Afirmăm de multe ori: “Nu ai încredere în mine” fără să cântărim greutatea cuvintelor. Nu cred că discutăm despre oferta totul sau nimic, o ai sau nu o ai deloc. Ceea ce se întâmplă în sufletul tău, poate nu se vede și în exterior, dar uneori se simte. Ca să ai încredere în alții, mai întâi de toate, trebuie să ai încredere în tine.
Sentimentul încrederii este unul așa de frumos, însă atât de ușor de pierdut. De aceea este foarte important să-l pastrezi atent, ca pe un nestemat de mare valoare.
Cea mai mare greșeală pe care o poți face este să nu ai încredere în nimeni deoarece, oamenii tot oameni sunt și ei dezamăgesc, și ajungi să nu ai încredere nici măcar în tine însuți. Ca să știi cum trebuie să trăiești, trebuie mai întâi să ai încredere în tine!

Îndrăznește să crezi în tine și să oferi încredere celorlalți! Trebuie doar să vrei, că de putut, se poate!

Comments

comments