188971-jesus-trial-before-pilate

Acum 2000 de ani. Ziua Floriilor. Ziua intrării lui Isus în Ierusalim. Mântuitorul intră pe porțile cetății. O mulțime de oamenii Îl întampină, Îl slăvesc, Îl laudă, se bucură de prezența lui Mesia în mijlocul lor. Ramuri de finic I se aștern pe drum. Regele Regilor este primit cu aplauze și chiote de bucurie. Peste câteva zile, mulțimea ridica pumnul și striga: „Răstignește-l!“

healthy male // weight loss // real limitless pills // how to get rid of skin tags // http://breastenhancementtablets.com/

Ce s-a întâmplat între timp? A intervenit cel mai subtil, probabil, păcat al Diavolului – ipocrizia. Aceeași ipocrizie cumpărată cu 30 de arginți. Aceeași ipocrizie care a făcut cocoșul să cânte după o triplă lepădare. Aceeași ipocrizie cumparată cu un sărut. Ipocrizia care se vroia spalată într-un lighean; ipocrizia care a apăsat cu ură o cunună de spini.

Nici după 2000 de ani, lucrurile nu stau cu mult mai diferit. Ipocriții sunt majoritari între creștinii declarați. Dacă te întrebi cine este acel ipocrit care L-a răstignit pe Isus, să știi că ești TU, care cu aceeași gură cu care spui rugăciuni sfinte și pupi icoane, Îl trimiți la moarte pe Isus; aceleași mâini pe care le unești în rugăciune, lovesc cu biciul spatele gol al Fiului lui Dumnezeu; aceleași picioare ce te îndrumă duminica spre biserică, lovesc trupul căzut și firav al Celui care cu ardoare te rogi să te salveze, să te vindece, să îți dea sănătate.

Faptele tale te transformă, deseori, în Iuda sau Petru, care, în momentele cele mai nepotrivite, I-au întors spatele Celui pe care au spus că Îl urmează.

Vestea bună e numai una: El a suferit toate acestea pentru tine, cel care L-ai răstignit. Ai nevoie de o mai mare dovadă de iubire și bunătate?

Comments

comments