„Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.“ [Matei 28:20b]

Câtă siguranță ar trebui să ne ofere această promisiune! Şi totuşi, suntem sceptici, deoarece privim prea mult la promisiunile făcute de alții, dar care nu s-au ținut de ele. Sau, poate noi nu am fost prea serioşi în a ne onora cuvântul dat.

Însă, în ciuda scepticismului nostru, Dumnezeu ne este alături clipă de clipă! Dacă avem impresia că uneori suntem lăsați singuri şi părăsiți, atunci cu siguranță ne înşelăm. Când Dumnezeu promite un lucru, El Se ține de promisiune! Pentru că El este Adevăr! El nu minte niciodată!

„Căci Cuvântul Domnului este adevărat şi toate lucrările Lui se împlinesc cu credincioşie.“ [Psalmii 33:4]

Indiferent de condiția ta socială sau de familia din care provii, indiferent de aprecierea pe care o ai sau nu din partea colegilor sau a şefilor tăi, nu uita că veşnic vei fi şi vei rămâne prioritatea lui Dumnezeu.

În ochii Lui întotdeauna vei avea valoare, indiferent de situație sau de împrejurare! El vrea binele tău suprem. Şi asta, nu pentru meritele tale, ci datorită harului Său care îți este de ajuns!

Ştie totul despre tine, vede problemele cu care te confrunți, are cunoştință de ispitele cărora încerci să le faci față, ştie slăbiciunile tale, cunoaşte fiecare amănunt al luptelor şi al încercărilor tale.

Cu toate acestea, El rămâne credincios promisiunilor Lui! Îți întinde mâna, gata să te ajute. Încrede-te în El! Merită!

Dacă vrei să simți prezența Sa în viața ta, tot ce ai de făcut e să te abandonezi în brațele Lui, asemeni unui copil în brațele tatălui său. Dă-i voie să te călăuzească în toate domeniile vieții tale. Nu te va dezamăgi în nicio privință!

Câtă încurajare găsim şi în versurile unui cântec mai vechi:

/:Nu la întâmplare sunt
Domnul m-a creat.:/

/:Eu sunt cu voi în orice zi:/
A spus Isus.

/:Nici puterea lumii-ntregi
Nu-mi dă acest sprijin.:/

/:De aceea cânt voios
Ca să ştie toți.:/

/:Singur, trist şi părăsit
Nu vreau să mai fiu.:/

Autor: Simona și Sorin Tămaș

Comments

comments