Zece! Exact, ai citit bine. Anul acesta tabăra tinerilor a fost o tabără de nota zece, și nu din cauza faptului că am aniversat 10 ani de când se organizeaza aceste tabere, ci pentru că această tabără în final a demonstrat că Dumnezeu își face simțită prezența și în taberele cu mai puține persoane.

Deși a trecut o săptămână de la ultima tabară, nu pot să las această ocazie să treacă fără a împărtăși niște gânduri. Pe lângă faptul că Dumnezeu a fost prezent cu noi, vreau să vă mai împărtășesc în următoarele rânduri 10 lucruri pe care le-am învățat în această tabără:

  1. Inima ta este prețioasă, ai mare grijă de ea!
  2. Dacă nu ai grijă de lucruri, ele se vor degrada (la fel ca și campusul Dorcas).
  3. Stai cât mai mult în rugăciune, este cel mai intim mod de a comunica cu Domnul.
  4. Fii conștient că pentru tine se dă o mare luptă pe tărâmul spiritual.
  5. Ai fost salvat prin legământ, iar Isus a plătit cu sângele Lui salvarea ta!
  6. Deși lumea pare că ar avea mai multe de oferit, Betleemul e locul în care vrei să fii.
  7. Încearcă să ai o credință cât mai autentică.
  8. Dovedește ceea ce crezi prin fapte, nu prin vorbe.
  9. Nu judeca!
  10. Less is more. Asta pot afirma toți cei care am fost în tabără.

Foarte simplu, cum zicea și Tibi, “cine a vrut să vină a venit”. Și bine a făcut că a venit pentru că în această tabără Domnul a vorbit, ne-a vorbit fiecăruia, iar cei care au fost dispuși să asculte glasul Lui au plecat acasă cu multă bucurie, liniște și pace. Pot să confirm aceste lucruri și sunt mulțumitor pentru tot ce a însemnat tabăra “Cred” și am credința că suntem doar la începutul planului măreț care îl are Domnul pentru noi.

Tot ce pot să zic în încheiere este că de-abia aștept tabăra cu tinerii de anul viitor și că sunt recunoscător pentru fiecare tânăr și tânără din biserica Betania!

Comments

comments