„Este un singur trup, un singur Duh.“ [Efeseni 4:4]

Toți suntem suma deciziilor noastre. Ceea ce eu fac va determina mersul vieții mele și finalitatea mea, dacă-mi voi petrece veșnicia la dreapta tronului Său sau departe de fața Sa, în întunericul de afară.

Adesea, nu ne convine poate modul nostru de viață. Poate nu ne convin toate obligațiile care vin din angajamentul de a fi creștin. Uneori căutăm mijloace să ne facem viața mai ușoară, lipsită poate de atâtea angajamente sau promisiuni.

„Este un singur Dumnezeu şi Tată al tuturor, care este mai presus de toţi, care lucrează prin toţi şi care este în toţi.“ [Efeseni 4:6]

Parcă refuzăm să înțelegem uneori căile Sale, sau poate chiar motivele Sale. Vom vedea răul din lume și ne vom întreba oare unde este Dumnezeu? Căutăm, răspunsuri, justificări sau scuze, orice ca să ne ascundem de adevărata noastră menire și scop.

„Este un singur Domn, o singură credinţă, un singur botez.“ [Efeseni 4:5]

Așa de des căutăm scuze și motive ca să ne facem viața mai ușoară. Ne justificăm alegerile, le acuzăm pe ale celorlalți, căutăm alte căi decât cea pe care ar trebui să o urmăm. Căci este o singură cale, și acea cale este Isus Cristos, și credința pe care trebuie să o avem, singura care ne conduce la Cristos, și implicit în veșnicie.

„Isus i-a zis: «Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.»“ [Ioan 14:6]

Există o singură destinație care să merită drumul, și există o singură cale spre veșnicia celor ce ascultă de Dumnezeu, anume prin Isus Cristos și credința unică, singura credință care ne va duce către El! El, singurul Dumnezeu, singurul Dumnezeu pe care îl găsim prin singura credință adevărată, prin Isus!

Sursa foto: aici

Comments

comments