„El a făcut Cloşca-cu-Pui şi Orionul, El preface întunericul în zori, iar ziua în noapte neagră; El cheamă apele mării şi le varsă pe faţa pământului: Domnul este Numele Lui.“ [Amos 5:8]

Căci Mielul, care stă în mijlocul scaunului de domnie, va fi Păstorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vieţii şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.“ [Apocalipsa 7:17]

Domnul este Numele Lui, numele Celui care ne aduce izbăvință. Cel care preface întunericul în zori și de glasul căruia marea ascultă. La care nu există limită sau neputință. El a înfăptuit cerurile și pământul.

Viața are nopțile și zilele ei, suferința și bucuriile ei. Suferința te va copleși poate uneori, iar viața ți se va părea grea. Lacrimile își vor face loc pe obrazul tău în tumultul acestei vieți. Dar Dumnezeu cel viu, care face din întuneric zori, poate să șteargă tristețea din al tău sufletul, nicio lacrimă nu va mai fi pe al tău obraz.

La scaunul Său de domnie se află iertare, odihnă și fericire. Nicio lacrimă nu va mai uda a tăi ochi, iar Mielul prin a cărui jertfă ne aflăm la acest tron ne va conduce la izvoarele apelor vieții și în eternitate, în părtășia alături de El!

Comments

comments