“Vino în ajutor, Doamne, căci se duc oamenii evlavioşi, pier credincioşii dintre fiii oamenilor.”

Psalmul 12:1

Cuvintele lui David sunt surprinzător de adevărate și pentru zilele noastre. Tot mai mult se vorbește despre vieți trăite într-un creștinism de suprafață. Standardele în care au trăit bunicii noștri sunt coborâte, și în locul lor, își fac apariția tot felul de libertăți care testează limitele vieții de creștin.

David privește cum oamenii evlavioși și credincioșii se lasă influențați de minciunile spuse de contemporanii lor, astfel, rezultând în pierderea lor. Această pierdere îl face pe David să vină cu inima îndurerată și să ceară ajutor Domnului. Cu aceeași atitudine, ca a lui David, să venim și noi înaintea lui Dumnezeu, și să cerem ajutor pentru noi și contemporanii noștri. Și cu ajutorul Lui, să ajungem să trăim o viață curată, un creștinism veritabil, care să fie un standard pentru cei din jurul nostru.

Fie ca și noi să avem o inimă ca a lui David, și o viață curată, și Dumnezeu să ne dea o inimă care să sufere pentru fiecare creștin care pleacă din mijlocul nostru. Și îndurerați de pierderea lor, să cerem ajutor Domnului.

Varianta Cornilescu: aici.
Varianta NTR: aici.

Comments

comments