16 septembrie 2013

„Peste 2 ore începe școala! Adică liceul! Niciodată nu m-am bucurat că va începe, dar astăzi nu știu de ce aștept cu nerăbdare și emoții prima mea zi de liceu! Sper să fie așa cum cred eu și sper să fiu un exemplu pentru noii mei colegi!”    POT!

7 septembrie 2014

Peste 10 zile începe școala! Așa că mi-am propus ca săptămâna viitoare, adică ultima, să mă relaxez la maxim. Voi încerca să nu mă culc prea târziu…cel puțin sâmbătă și duminică. Anul acesta mi-am propus să învăț mai mult și să pun școala printre primele locuri. Mi-ar plăcea să fiu o influență mai bună decât anul trecut.”     POT TOTUL!

6 septembrie 2015

„Aș putea începe cu foarte cunoscuta reclamă la rechizite: „School is coming!”, dar îmi dau seama că toată lumea știe asta deja. Și ce-i dacă începe? De fapt, mai avem încă o săptămână de vacanță! (De ce sună și asta, oare, atât de pesimist?!) Întotdeauna obișnuiam ca în timpul verii să îmi fac planuri pentru noul an școlar, mai degrabă promisiuni de genul: anul acesta nu voi mai copia, nu voi mai minți, îmi voi face temele, voi învăța din timp pentru teste etcȘi totul se sfârșea cam prin luna noiembrie.

Doamne, anul acesta vreau să fie diferit. Vreau să mă trezesc dimineața cu Tine, tot cu Tine să merg la școală, tot cu Tine în tramvai și tot cu Tine la teste. Singură sunt atât de slabă și fără Tine sunt un nimic. Te rog, fii Tu cu mine!

POT TOTUL ÎN HRISTOS!

Sursa foto, aici.

Comments

comments