Nu vreau să vorbesc despre politică, despre oameni corupți sau despre deciziile lor. Vreau să mă opresc doar câteva momente și să mă mândresc cu țara mea și să declar că iubesc România.

Iubesc frumusețea ei cu tot cu dealuri, câmpii și munți bogați. Ape și țărmuri liniștitoare. Iubesc istoria ei cu viteji, luptători și învingători ai dreptății. Iubesc moștenirea lăsată de străbunii mei și înțelepciunea lor. Iubesc faptul că am moștenit focul lor în vene, și că, totodată, prin aceste vene, îmi curge sângele străbunilor mei creștini.

Iubesc faptul că nu cedăm, ci #rezistăm, indiferent de vreme, așteptând un viitor mai bun.

Iubesc faptul că rugăciunea și acțiunea aduc rezultate, și sunt tot mai sigură că acestea două merg mână în mână.

Îmi iubesc poporul și rezonez cu el. Iubesc dreptatea, adevărul și moralitatea. Iubesc faptul că ieșind în stradă, luptând pentru moștenirea noastră, luptând  pentru aceste valori, unitatea dintre noi devine mai puternică, iar aceasta ne adâncește credința în Dumnezeu.

Iubesc faptul că împreună, unul lângă celălalt, am demonstrat că putem să strălucim, făcând lumină în întuneric, demonstrând astfel lumii întregi că nu îngenunchem în fața nedreptății și a minciunii.

Iubesc faptul că, uniți, putem să aducem o schimbare nu doar în țara noastră, dar și în lume.

Iubesc România, țara mea! Îmi iubesc străbunii și Îl iubesc pe Dumnezeu!

Românilor, vă iubesc! #unițischimbămtoatăromânia #haisădămmânăcumână

Comments

comments