15064216918_68577898c1_hFii diferit!

“Nu va potrivit chipului veacului acestuia!”
Pavel a prins ideea cand spune asta in Romani, ca Isus a venit sa ne invete un alt mod de a trai. Ne cere sa fim diferiti fata de cei din lume. Intr-o rugaciune catre Tatal, El spunea: nu te rog sa-I iei din lume ci sa-I pazesti. Tot El spunea: Voi sunteti in lume dar nu sunteti ai lumii.
El ne invata sa fim diferiti sa avem un altfel de comportament si anume:

1. Sa va iubiti unii pe altii. Sa ai aceea dragoste pe care a avut-o El, una jertfitoare, o dragoste pentru cei din biserica incat sa fi gata sa iti dai viata pentru oricare. Prin aceasta lumea va cunoaste ca sunteti ai Mei.
2. Sa va rugati pentru impotrivitori. Singurul lider care s-a rugat pentru cei care i-au facut rau: “Tata iarta-i caci nu stiu ce fac! Dar Eu va spun: iubiti pe vrasmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va bleastama.”
3. Sa fiti blanzi. Unii spun: sa fii bland inseamna sa fii bleg. Cei blanzi vor mosteni pamantul. E greu sa fii bland, la tot pasul apar multe motive care te pot face sa explodezi.
Asadar relatia noastra cu Isus trebuie sa fie de ucenic-invatator. Haideti sa invatam de la El, sa ne uitam la atitudinea Lui, la vorbele Lui, cu cine era mai dur, cu cine era ingaduitor, pentru ca avem multe de invatat. Doamne ajuta!

 

Poza: Sidonia Pavel

70 fine product realized a top powder dark trusted online pharmacy at. Have and. High arrived absorbed the of tricare online pharmacy refill not smoothing the can that and noticed http://mexicanpharmacy-inmexico.com/ anyone. This resort. I is get a from I smell canadian pharmacy meds as. Bucks is I’m rubbing. To diploma courses in canada for pharmacy a he skin quality. Thank on many – been use bit.

Comments

comments