Pentru că astăzi este ziua surorii mele, gândurile mi s-au îndreptat asupra ei și a familiei mele. Am încercat să îmi închipui cum ar arăta viața mea fără familia în care Dumnezeu m-a așezat, dar doar acest gând m-a îngrozit.

Nu am fost mereu fericită cu familia mea, am avut momente în care mi-am dorit să o dau la schimb, să plec,să nu îi mai văd și aud. Am realizat peste ani că familia este un dar de la Dumnezeu și cel mai important aspect al vieții pe pământ. Nu știu cum e să fi parte a unei  alte familii, dar știu că familia perfectă nu există, și știu că tu și eu, indiferent de locul pe care îl ocupăm, mamă, tată, frate, soră și altele, putem influența viața familiei noastre.

Putem aduce unitate, putem iubi puțin mai mult, putem merge o milă în plus, putem să dăm fără să așteptăm ceva înapoi, și cel mai important, putem cere prezența și intervenția divină în familia noastră. Familia nu este doar celula de bază a societății, este ideea divină a unui Creator Absolut, este locul de început al vieții, locul de creștere și împlinire a fiecărei ființe umane.

Familia este locul în care te descoperi, iubești, crești, râzi, plângi, greșești, te ridici și poți fi oricând tu, real și autentic, vulnerabil și expus, primești moșteniri și le dai mai departe, este locul în care sângele care curge leagă oamenii la un loc, mai strâns ca lanțurile condamnatului pe viață.

Familia este ideea unui Tată plin de dragoste, unui Rege care vrea să toarne dragostea Lui divină, ca ea să umple inimi și vieți cu sens și speranță.

Comments

comments