aparență

Oglinzi.

Ce ne-am face fără ele? În aparență, fetele le folosesc mai mult decât băieții, dar nici lor nu le sunt prea indiferente. Sunt unele momente în care băieţii le caută mai des, voind a se întrece cu imaginea reflectată. Îşi ajustează înfăţişarea şi micile defecte pe care acestea le scot fidel în evidenţă. În luciul lor, cel ce privește, încearcă întotdeauna să găsească cea mai bună variantă a sa. Cea care îi va face să iasă din casă cu un zâmbet.

Imaginați-vă cum ar fi să nu avem oglinzi. Să nu avem nimic în care să ne reflectăm imaginea. Cum ar fi lumea atunci? Ar trebui să îi credem pe oameni pe cuvânt. Ei ar fi singura noastră sursă de adevăr. Nu am avea în cine altcineva sau altceva să ne punem încrederea.

Înfricoșător lucru, nu? Cu toate acestea, suntem atât de preocupați de modul în care arătăm în exterior, încât neglijăm sufletul, modul în care arătăm dincolo de ce se vede. Și de fapt, interiorul e cel mai prețios lucru pe care îl avem. Lucrurile din inimă până la urmă ni se întipăresc și pe chip. Dacă nu avem grijă să creștem și să devenim tot mai asemenea lui Cristos pe zi ce trece, atunci ce rost mai are toată truda pentru lucrurile trecătoare, precum frumusețea?!

buy steroids online. how to increase sperm count. enhanced male. testosterone pill. brain fog symptoms

buy steroids\ male enhancement\ toincreasespermcounthow\ brain fog cure\ best testosterone pills

Cred că am pierdut din vedere lucrurile cu adevărat esențiale și punem accent pe cele care nu au așa mare importanță. E vorba de priorități. Pune-ți prioritățile în ordinea corectă și vei avea o viață împlinită. Așa se începe din interior, se clădește acea frumusețe care de fapt contează.

Știi cum ai putea face? Simplu: scrie-ţi pe o foaie unde te vezi peste 5 ani. Fă o listă cu lucrurile pe care ţi le doreşti. Cere un sfat de la cineva care te-ar putea îndruma. E păcat să treci prin viaţa aceasta, ca la final să îţi dai seama că nu ai realizat nimic din ce ţi-ai propus. Atunci când stăm aproape de Domnul, El reprezintă oglinda noastră. Cu El trebuie să căutăm să semănăm. În suflet întâi, căci din prisosul inimii vorbește și gura. 🙂

Sursă imagine: aici

Comments

comments