Ce frumos e să știi că ai un tată care te vede și care te cunoaște bine ! Dumnezeu ne vede cum ne înconjurăm cu minciuni despre cine suntem, ce putem, ce contează și ce nu –  și ne cheamă să nu mai umblăm în minciunile celui rău, ci în promisiunile pe care El le are pregătite pentru noi. Asemenea unui tată pământesc (bun!), Dumnezeu:

 

Îți ia povara

Plata păcatului este moartea. El, în dragostea Lui, a ales să cheltuiască în locul omului și a dat pe singurul Său Fiu la moarte, pentru ca prețul să fie plătit. Prin credința în Cel care nu merita să moară suntem considerați neprihăniți. Povara cea mai mare, pe care nici un om nu o poate duce este, deci, luată. Ce veste bună ! El ne-a dăruit un vis împlinit pe care doar noi îl oprim să se desfășoare. Un vis făcut din lupte gata câștigate. El a biruit păcatul, boala, deciziile greșite, etc.

Isaia 53:4 – Totuşi El suferinţele noastre le-a purtat şi durerile noastre le-a luat asupra Lui, […]”
Îți vorbește despre o versiune mai bună a ta

Sunt multe lucruri de corectat, multe lupte de dus și multe roade care trebuie să apară. Omul perfect este, bineînțeles, Cel care nu merita să moară. Cel mai bun mod de a cunoaște această perfecțiune este de a petrece cât mai mult timp cu El – în rugăciune și în citirea Cuvântului.

Efeseni 4:24 – ” şi să vă îmbrăcaţi în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire şi sfinţenie pe care le dă adevărul.”

Îți propune să lucrezi cu El 

Fiecare om are un dar prin care poate sluji, prin care se poate închina. Această slujire înseamnă ascultare. A renunța la tine în lucrurile mari și în lucrurile mici pentru a sluji Speranța Lumii este cel mai nobil scop, indiferent de prețul cu care vine.

Matei 16:24 – Atunci, Isus a zis ucenicilor Săi: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să Mă urmeze.

 

 

Foto aici

 

Comments

comments