Un domn și o doamnă, amândoi eleganți, în cale afară de frumoși. Dar frumoși în sensul de perfecți. Înalți, cu măsurile fix cum trebuie, piele fără riduri sau alte urâțenii. Cel mai faimos cuplu din lume. Toate femeile vor să fie ca ea, iar toți bărbații râvnesc să fie măcar pe jumate lui. Ea arată tânără, el, puțin trecut de a doua tinerețe. Părul ușor cărunt dar perfect aranjat îl dă de gol dar cât să-i dea un aer de om trecut prin viață, ce poartă experiențe bogate și e responsabil. Hainele pe care le poartă sunt fix pe mărimile lor, și le potențează siluetele bine lucrate. Sunt haine scumpe evident. Rochia ei roșie e acompaniată de bijuterii din aur cu pietre prețioase, iar costumul lui negru, e acompaniat de un ceas scump. Neapărat ceas! Miros incredibil amândoi. Ea are parul lung, ușor buclat spre sfârșit și toate femeile din lume vor să știe ce rețete secrete folosește pentru a avea un astfel de păr și cum își îngrijește pielea. Dar nu sunt doar frumoși, sunt și intelectuali, oameni citiți. Dar în viață fac bani din ce le face plăcere să facă iar vacanțele și le petrec pe cele mai exotice plaje și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Sunt soț și soție, și da, au și copii. Copii exemplari. Cei mai frumoși și deștepți din lume pentru că părinții lor sunt cei mai buni părinți. Locuiesc toți într-o casă ca-n povești și conduc mașini exclusiviste.

Cum se mențin frumoși? Cu sport, cu sudoare, da, cu fitness, tenis, masaje și yoga, evident! Și disciplină! Da! A, și sunt vegani și eco-friendly. Au diete echilibrate dar știu să se răsfețe și cu pizza și burgări (că fericirea trece și prin stomac, nu?!?)

Au milioane de admiratori și followeri. Au locuitorii planetei la picioare, practic…

Ei au găsit rețeta fericirii! Fac bani din ce le place, sunt ei înșiși și își urmează visurile, lucrând cu sudoarea frunții pentru a arăta bine. Sunt zen și prieteni cu natura. Ei au găsit fericirea! Din cauza asta restul muritorilor își doresc tot sau măcar puțin din ce au ei. Și tânjesc o așa viață, petrecându-și zile și ore în fața telefonului și al calculatorului pentru ca nici o noutate  și nici un secret ale  unei vieți așa de invidiat să le scape.

Ei sunt domnul și doamna SUCCES!

Ai vrea și tu să-i cunoști?

Le-ai dat și tu follow?

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments