Despre fericire.

Ce este fericirea?!?

Am citit undeva că fericirea este o cale, nu o destinație.

Cred că am găsit acea cale. Fericirea vine când ai o inimă mulțumitoare. Când ești mulțumitor pentru toate lucrurile bune din viața ta. Fericirea vine când ești mulțumitor pentru lucrurile rele din viața ta. Fericirea vine când îmbrățisezi provocările și când ești deschis să înveți din tot ce ți se întâmplă. Fericirea vine când deși situația în care te afli este disperată, tu alegi să o trăiești și să o lași să te modeleze intr-o versiune mai bună a ta.

Fericirea vine când petreci timp de calitate cu oamenii, fără a simți nevoia să împărtășești poze despre asta pe Facebook.

Fericirea vine când singurele nemulțumiri din viața ta sunt legate de tine, de creșterea ta, de dorința de a da mai mult, de a fi mai deschis, de a fi o versiune și mai autentică a ta.

Fericirea vie când ai ochii deschiși să vezi tot ce-i mai frumos in cei din jurul tău, si in ce-i in jurul tau. Frumusetea exista, si nu esti irealist daca in situatii tragice dscoperi frumusete.

Fericirea vine când îți antrenezi ochii să vadă frumosul.

Fericirea vine când deși nu ai ultimul model de Iphone, încă te poți bucura de un apus de soare, într-o după-amiază aurie de toamnă.

Fericirea vine când îți cunoști identitatea și chemarea în viață.

Fericirea vine când dai. Dai ce poți și ce ai spre folosul altora, și nu aştepţi nimic în schimb.

Fericirea vine când uiți de tine și scopurile tale, și să te dedici scopurilor altora. La sfârșit vei fi surprins de faptul că și scopurile tale s-au împlinit, fără a te concentra pe ele.

Fericirea vine când accepți durerile din viaţa ta, şi laşi dragostea să te vindece.

Fericirea vine când te rogi.

Fericirea vine când o împărtășești cu ceilalţi si când eşti deschis să o primeşti.

Fericirea vine, dar ce vei face tu ca ea să rămână?!?

Sursa foto: aici

Comments

comments