Tu cum ești? Alergi sau abia te mai târăști? Îți trece ușor vântul prin păr mângâindu-ți tandru șuvițele de păr sau îți ștergi cu amar sudoarea ce ți se prelinge pe frunte?

Încă nu ai învățat suflete că toate sunt sortite pierzării? Încă nu ai invățat că toate sunt eforturi depuse în zadar, atâta timp cât nu-L implici pe El? De ce te chinui singur? De ce mă tragi in jos odată cu tine?

Și nu ai învățat… Nu ai învățat, încă după atâta vreme, că doar cu El poți să zbori, doar cu El și prin El eforturile nu-ți vor fi în zadar. De-ai fi la școală, cu siguranță ai rămâne corigent. Ai trecut de atâtea ori prin aceleași situații și încă nu ai înțeles…

„Încredințează-ți lucrările în mâna Domnului, și îți vor izbuti planurile.“ [Proverbe 16:3]

Învață să Îl implici pe Dumnezeu chiar și în cel mai mic aspect al vieții tale! Orice decizie, orice problemă, orice situație adu-o înaintea Sa și doar atunci vei avea bucurii și împliniri. Doar atunci îți vor izbuti planurile. Încetează să mai cauți ajutorul oamenilor. Ce pierdere de vreme!

Ce bine e când poți să stai liniștit știind că El e la cârma corabiei vieții  tale. Ce bine e când te poți odihni la umbra  promisiunilor Lui!

Nu mai alerga degeaba suflete! Învață să zbori alături de El!

Sursa foto: aici

Comments

comments