Măcar că am primit mult, e ușor să dăm puțin înapoi. Puțină dragoste. Puțină iertare. Și (poate) puțină înțelegere față de problemele celorlalți; dar asta, numai în zilele bune.

Dacă nu te simți descris de aceste cuvinte, te felicit și te încurajez: ține-o tot așa! Însă dacă ai simțit musca cum se așază pe căciula ta, bine ai venit. O mulțime de oameni se simt la fel ca tine, și pe bună dreptate (ai crede). De ce ai da mult, când toată lumea dă zgârcit? De ce ai dărui din banii strânși de tine? Și de ce ai oferi empatie?

Știu că probabil ai mai auzit, dar rămâne valabil: Isus a dat totul pentru tine și pentru a-ți șterge păcatul. Nu a dat doar 10% și nici n-a șters doar 5 dintre păcatele tale. A renunțat la tot – cer, prezența Tatălui, slava de-acolo. Nu merită oare această dăruire supremă să primească în schimb ce ai tu mai bun? 

Hristos: 1. Păcatul: 0. Dar cum stă ecuația cu tine și dăruirea ta? Cât de generos ești în prieteniile tale? Dar cu familia ta? Și nu în ultimul rând, ce ar spune Dumnezeu despre cât de mult Îi dai înapoi din ce ți-a oferit? Fii un administrator bun al lucrurilor încredințate. Iartă mult. Iubește și mai mult.

Fii darnic!

Credit foto: Roman KraftUnsplash

Comments

comments