(sau ÎN CE LUME TRĂIM?!)

Ultimele tragedii care au zguduit lumea au fost declanșate și puse la cale de oameni care se pretind că sunt crescuți într-o religie a păcii. Ultima ispravă teroristă, cea din Orlando – Florida, a fost instrumentată de unul dintre exponenții islamului. (în ciuda faptului că era cetățean American, educat acolo!!!), mai mult unul care frecventa localul respectiv.

Cu toate acestea, se pare că această minoritate sexuală va folosi ocazia ca să-I blameze pe creștini. Vă puteți închipui o anomalie mai mare? Adică să spui că creștinii sunt responsabili. Că sunt prea radicali! Inclusiv aștia de la noi, un Cernea, de exemplu, încearcă să-și scoată din nou capul din hibernare ca să-și etaleze din nou inepțiile cu care a mai fost trimis la plimbare!

Nu vi se pare că istoria se repetă?! Au mai fost momente când creștinii au căzut victime, nevinovați fiind! Dacă ne referim doar la cei din Roma din timpul lui Nero dar și la alții în alte împrejurări. Nu este absurd? Strigător la cer?! Mor creștini nevinovați cu sutele și cu miile și nimeni nu se scandalizează! Nimeni nu ține zile de doliu. Nu vreau să spun că pentru cei care au murit în Orlando nu trebuia făcut, dar de unde acest standard dublu din partea lumii?!

Până la urmă, întrebarea este, în ce lume trăim? Da, trăim într-o lume anormală, o lume care zice binelui rău și răului bine, o lume cu valori inversate. Trăim într-o lume care este pe trecute! Acesta e doar unul dintre semnale. Sunt însă semne peste tot! în jurul nostru.

Ce fel de oameni ar trebui să fim noi în aceste vremuri? Ce fel de tineri? Oameni care să ducă evanghelia lui Cristos altora. Tineri cu valori și principii biblice solide care să nu se lase intimidați de nimic, orice s-ar întâmpla!

Tocmai de aceea că lumea acesta așa cum o știm noi este pe cale de dispariție.

Rămâne de fapt întrebarea: în ce lume vom trăi atunci, după ce se va trage cortina? În ce Împărăție? Cu ne vom alege?

Știm că va rămâne în picioare numai ce am făcut pentru Cristos!

sursa foto, aici.

Comments

comments