Țin minte și acum senzația pe care am avut-o când am văzut rochia. Aproape magică. Era o rochie lungă care avea o culoare nude, cu multe steluțe argintii. Mă imaginam deja îmbrăcată în ea. Mă vedeam în ea o bucată ruptă de cer și eram gata să port un pic de cer pe pământ. Era perfectă. Nu mi-a luat mult să completez toate datele  necesare pentru a-mi primi pachetul ce conținea prețioasa mea rochie cât mai repede. Câteva minute și gata.

Îmi verificam mailul mai des decât de obicei iar fiecare mesaj ce îl primeam, îl citeam  sperând de  fiecare dată că acea zi este ziua în care voi primi pachetul. În fiecare zi eram tot mai nerăbdătoare. Dar din păcate, pachetul părea că întârzie. S-a pierdut, m-am gândit. Nu am pus comanda cum trebuie, poate. Nu au mai avut-o în stoc. Tot felul de gânduri și scenarii îmi treceau prin minte în fiecare zi.

Zilele treceau, săptămânile la fel. Până când, într-un final, am și uitat de ea, de el, de tot. Nu am mai primit nimic, și eram convinsă că nici nu am să-l mai primesc vreodată. Până când…

Până când, într-o zi, o zi ca oricare alta, am primit un telefon. Aveam un pachet pe numele meu. Pentru o secundă am fost puțin confuză pentru ca mai apoi, coborând în grabă scările, învăluită de fel și fel de sentimente, să-mi primesc pachetul mult așteptat. Nu-mi venea să cred. Nu era furat? Nu era pierdut? Chiar au primit comanda?

Nu mă mai interesau detaliile, pentru că aveam în mână pachetul. Aveam rochia. Și era a mea. Am așteptat  mult, am sperat…pentru ca mai apoi să uit de ea. Dar acum, o aveam în mână. Mi-am spus dorința, am scris-o chiar, cineva a văzut-o și chiar atunci când eu am uitat de ea, s-a împlinit. A și costat, ce-i drep. Dar s-a meritat.

Nu știu cum am ajuns să văd lucrurile altfel odata ce am primit pachetul. Poate chiar era un pachet rupt din cer. Pentru că odată cu rochia, am primit și o nouă perspectiva, și un alt fel de speranță. Poate că așteptarea m-a schimbat. Sau poate faptul că nu am primit-o atunci când m-am așteptat.

Interesant… Toate astea de la un simplu pachet crezut pierdut.

 

 

Comments

comments