Toți suntem oameni și mai greșim câteodată, vorba românului. Într-adevăr, trecem în viață prin anumite momente în care am vrea să ștergem repede cu radiera, să mergem mai departe, să nu ne știe nimeni, și să credem că este în regulă să greșești de nenumărate ori pentru că radiera o ai tot timpul la îndemână și poți să corectezi cu ea imediat ce ai greșit ceva.

Poate cel mai corect ar fi să tai cu o liniuță peste greșeală și să mergi apoi mai departe, chiar dacă acum greșeala este vizibilă pentru toată lumea și tu acum te-ai făcut vulnerabil față de ceilalți. Greșeala este a ta și trebuie să ți-o asumi!

Când scrii sau desenezi cu creionul, poți să folosești mai ușor radiera pentru a corecta o linie trasată greșit, dar când ai în mână un stilou sau un pix, radiera nu te va ajuta foarte mult. Vei avea nevoie de un corector poate în situația respectivă.

Nu-ți fie rușine să-ți asumi greșelile făcute. Nu este o rușine să recunoști că ai greșit. Este într-adevar foarte important să îți corectezi greșeala, dar contează și cum o faci!

Sursa foto: aici

Comments

comments