Experiențe puternice, traume trăite, fobii, stări sufletești, teamă, dezamăgiri, toate sunt lucruri cu care te-ai obișnuit de mult să le porți, să le cari sau să le târăști după tine. Pe unele ai vrea să le lași, să le pui de-o parte pentru o vreme dar parcă stau lipite scai de tine, și te trezești că toate acestea încă fac parte din trăirea ta. Nu este chiar ușor să le ascunzi uneori de privirile care stau mereu ațintite asupra ta.

Firele de conexțiune cu trecutul sunt foarte importante pentru a ne reda echilibrul uneori, dar sunt unele cabluri care sunt periculoase și de care pur și simplu trebuie să te descotorosești. Poate îți vin în minte gânduri „ce bine era mai dedemult”, „dacă ar fi fost altfel”, „dacă aș fi acționat în alt mod”, trebuie să te rupi de ele. Nu poți să trăiești mereu cu gândul „dacă” sau „poate”.

Trebuie să trăiești în prezent, să te bucuri de fiecare moment fără a te uita mereu înapoi la ceea ce a fost sau la ceea ce putea să fie. Din ce ai tu acum poți crea lucruri mărețe pentru ca în viitor să te poți uita cu plăcere la cât de colorat, și plăcut ai trăit tu ca și ființă.

Cablurile care încă te țin legat nu mai trebuie să pună stăpânire pe tine. Tu singur le poți deconecta.

Sursa foto: aici

Comments

comments