Iubesc diversitatea și culorile! Există așa de multă frumusețe în diversitate. Pentru mine, diversitatea e unul dintre ingredientele frumuseții. Lumea asta, pe care o cunoaștem acum, este așa de frumoasă pentru că în ea există diversitate. Există atâtea specii de vietății și tipuri de natură, încât prin noutate și inovație totul e fascinant. Mie una îmi plac florile, și am încercat să găsesc pe net câte tipuri de flori se găsesc. Am citit undeva că ar exista aproape 400,000  de tipuri de plante cu flori  în lume, astăzi. În acest număr nu intră plantele fără flori. Nu-mi pot imagina cum arată 400.00 de flori diferite. Abia cunosc câteva tipuri, cele care îmi plac în mod special, și cele mai des întâlnite în zona în care eu am crescut. Poate încă nu mi-am descoperit floare preferată, poate încă n-am vazut-o… Ce diversitate de culori, mirosuri și ce de idei trebuie să aibă Creatorul, ca să realizeze așa ceva!

Îmi plac florile, dar o pasiune mai mare decât florile, o am pentru oameni. Așa de diferiți și totuși în esență având aceleași cusături. Sunt interesată în a cunoaște oameni ce sunt din diferite părți ale lumii, oamenii care vin din  „lumidiferite de a mea. De-a lungul vremii am observat un lucru. Nu contează din ce țară ești, ce limbă vorbești, în ce zi sărbătorești Crăciunul, ce gen, vârstă, sau culoare ai, țoti avem aceleași nevoi. Nevoi puse în noi de la început. Nevoia de dragoste, de grijă, de apartenență la un grup, nevoia de cunoștere, și toate celălalte. Vorbesc despre nevoile inimii, cât și despre nevoie trupului. Fie că mănânci orezul în frunză, cu mâna, sau îl manânci cu bețele, în sushi, aceeași nevoie o satisfaci. Suntem așa de colorați, și totuși în adâncimi atât de similari. Diferențele culturale, sociale, economice și geografice sunt doar fațete ale unei lucrări extraordinare create specific. Diversitatea a existat de la începutul lumii și înseamnă frumusețe!  Diversitatea înseamnă natural, sublim, divin, sănătos. Diversitatea arată plenitudinea Creatorului.

De ce oamenii simt nevoia să iasă în stradă să promoveze diversitatea?! Diversitatea nu are nevoie de promovare. Există și atât! Ceea ce se strigă în piețe astăzi e acceptarea unor decizii personale, de către toți ceilalți. Nu pot să accept ca valoare personală valoarea unei minorități care a deviat de la diversitate, de la frumos, de la sublim. Căsătoria pentru mine e o legătură sfântă. Căsătoria dintr-un un bărbat și o femeie! Căsătoria e o valoare ce recent are prioritate doar pentru a fi prilej de organizare a unei petrecerii nemaipomenite, ca mai apoi să se sfârșească prin divorț. Familia!  Familia e o valoare pe care o am de când mă știu. Familia e un lucru divin. Mama, tata și copiii. Există un echilibru perfect în frumusețea haosului care însemnă creșterea copiilor de către două persoane de gen diferit.

Surprinde pe cineva adevărul că lumea în care trăim astăzi suferă?!

Trăim într-o lume bolnavă iar pentru a verifica asta putem urmări  Știrile, nu doar pe cele locale, ci știrile din lume. Vedem și auzim ce se petrece, dar nu tot. E mult mai mult.

Oamenii care au trecut prin  traume și prin urât aleg să respingă adevărul, adevărul că avem cu toții nevoie de calitațile persoanelor de sex opus, pentru a forma relații sănătoase. Pentru a forma familia. Familia care e cel mai frumos, sau poate fi cel mai urât lucru care ni se întamplă.  Adevărul că identitatea cu care te-ai născut, bărbat, femeie nu e o chestiune de alegere. Ei vor să fie acceptați, și e normal să dorească acceptare, dar de ce doresc să împrăștie boala?!

Acceptarea însemnă ajutor, nu promovare!

Nu vreau și nu pot să răspândesc boala. Lumea are nevoie de adevăr și suflete sănătoase!

Oamenii nu au nevoie de diversitate in viețile lor, au neovie de ajutor și de lumină.

 

P.S: Iubesc curcubeul și adevărata lui însemnătate. Promisiunea Lui!

 

Comments

comments