Septembrie: alter-egoul lui Ianuarie, lună în care majoritatea oamenilor intră cu un ţel precis. Un scop sigur şi o determinare ce pare a fi de neînvins. Păşim în septembrie atât de însetaţi de schimbare, încât uităm că nu doar noi suntem pe poziţia de luptă, ci și Satan, aşteptând să ne doboare încă înainte de a fi început lupta propriu-zisă. E dotat cu o armată infinită de soldaţi care au acelaşi scop: să nu te lase să câştigi. Să perseverezi. Să creşti şi să aprofundezi relaţia ta cu Dumnezeu, cu tine însuţi sau cu oamenii din jur.

Însă cum Dumnezeu este întotdeauna cu câţiva paşi înaintea celui rău, ne-a pregătit în Efeseni 6 o întreagă armură a biruinţei. Domnul ne sfătuieşte prin Pavel să ieşim în fiecare dimineaţă îmbrăcaţi corespunzător pentru lupta ce ne aşteaptă. Astfel, platoşa neprihănirii, încălţările Evangheliei şi scutul credinţei sunt un must-have toamna aceasta. Şi pentru a vă întregi ţinuta, nu uitaţi coiful mântuirii care vă va proteja capul de vânturile puternice şi de ploaia de minciuni a lumii.

Cu o asemenea armură, săgeţile lui Satan nu vor putea ajunge decât la picioarele voastre, învinse, capabile de a rosti o ultimă şi îndurerată şoaptă: „Adio.“

Sursa foto: aici

Comments

comments