Citirea de astăzi: Isaia 46-48 Cornilescu sau NTRPsalmul 119:89-13 Cornilescu sau NTR

În fiecare zi ne schimbăm. Creștem, ne schimbăm freza, ne bronzăm, revenim la culoarea inițială a tenului, ne înroșim de mânie, îngălbenim când ne e rău, albim când ne este frică, învinețim când nu mai avem oxigen. Și asta e doar ce e se vede. Suntem într-o continuă schimbare, fizic nu suntem cei care am fost ieri, dar nu doar atât, ci și mental. Învățăm, ne învățăm minte, ne răzgândim, analizăm și reanalizăm. Părerile de astăzi pot fi diferite de cele de ieri și se pot schimba până mâine.

Unor ființe atât de schimbătoare Dumnezeu vine cu o ofertă interesantă:

“Ascultați-Mă, casa lui Iacov și toată rămășița casei lui Israel, voi, pe care v-am luat în spinare de la obârșia voastră, pe care v-am purtat pe umăr de la nașterea voastră: până la bătrânețea voastră Eu voi fi Același, până la căruntețele voastre vă voi sprijini. V-am purtat și tot vreau să vă mai port, să vă sprijinesc și să vă mântuiesc” (Isaia 46:3-4)

Într-o mare a schimbării, El este ca o stâncă statorinică. Un punct de stabilitate într-un univers plin de variabile. Arhimede spunea “Dați-mi un punct de sprijin și voi muta Pământul din loc”. Dumnezeu este punctul nostru sprijin care ne poate schimba viețile, care, așa cum spune și în pasaj, ne-a purtat, și vrea să ne poarte în continuare. Avându-L pe El ca punct de sprijin, tu ai puterea să intri în voia Lui, poți să lași ca viața să-ți fie transformată. Dumnezeu este punctul de sprijin care poate schimba orice viață.

Comments

comments